Contact

Wij hebben de website van Gierzwaluwbescherming Nederland met de grootste zorg samengesteld en daarin zoveel mogelijk informatie gegeven.

Het kan echter voorkomen dat u desondanks nog met een vraag of een opmerking blijft zitten. In dat geval kunt u eenvoudig het contactformulier gebruiken. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

Wilt u zich aanmelden voor onze digitale Nieuwsbrief? Dan kunt u dit eenvoudig aangeven in dit contactformulier. In het vak  “bericht” vermeldt u dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. U wordt dan automatisch in de mailing opgenomen

Uw naam (verplicht)
Uw email (verplicht)
Onderwerp
Bericht

Contactpersonen

Verspreid over het land en zelfs in België heeft Gierzwaluwbescherming Nederland een aantal vertegenwoordigers, die in hun regio aanspreekpunt zijn voor informatie over de gierzwaluw en zijn bescherming.
 
U vindt de lijst met namen van Gierzwaluwbescherming Nederland  vertegenwoordigers in het Gierzwaluwen Bulletin en in de website. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij info@gierzwaluwbescherming.nl.
 Schroom niet om contact op te nemen met de vertegenwoordiger in uw regio als u een vraag of verzoek heeft.

Wist u dat.........?

Ook u kunt uw eigen gierzwaluwverhalen en foto’s mailen naar de redactie van Gierzwaluwbescherming Nederland zodat het geplaatst kan worden in het bulletin.