Lid worden

Natuur in de stad komt steeds meer in de belangstelling. We willen genieten van die natuur.  Nu, maar zeker ook in de toekomst. Onze vereniging richt zich op het behoud van de gierzwaluw in het stadsbeeld. Dat gaat niet vanzelf. Om de leefomgeving voor de gierzwaluw te behouden hebben we uw steun nodig. Als u gierzwaluwbescherming belangrijk vindt, word dan lid of donateur van Gierzwaluwbescherming Nederland.

Lidmaatschap – tijdelijk met 25% korting op duurzame gierzwaluw nestkasten

Word nu lid van Gierzwaluw Bescherming Nederland voor € 15,- per jaar (meer mag ook). Als lid onderschrijft u de statuten van de vereniging. Het verenigingsblad ‘Gierzwaluwen Bulletin’ wordt u dan automatisch toegezonden. Jaarlijks hebben we in de vroege zomer een verenigingsdag.

Wanneer u lid wordt vóór 31 juli 2017 ontvangt u direct een kortingscode voor 25% korting in de webshop van Vivara op duurzame nestkasten voor gierzwaluwen. Zo kunt u meteen aan de slag om de gierzwaluwen in uw omgeving te helpen. De korting is geldig tot en met 31 juli 2017 in de webshop van Vivara op de nestkast gierzwaluw Woodstone en de nestkast gierzwaluw Woodstone Madrid. U krijgt uw kortingscode toegestuurd door Gierzwaluw Bescherming Nederland na aanmelding als lid. 

Donateur worden

Vindt u het beschermen van de gierzwaluw belangrijk en wilt u ons werk steunen dan kan dat. Uw donatie kunt u overmaken op bankrekening IBAN:  NL82 TRIO 0391116142 t.n.v. Gierzwaluwbescherming Nederland te Amersfoort.
Onder vermelding van: ‘donatie’.

E-mailadres: penningmeester@gierzwaluwbescherming.nl.
Postadres: dr. A. Kuyperlaan 18A 1402 SC Bussum

Geslacht
 Man Vrouw
Voorletters/Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam (verplicht)
Geboortedatum
Straatnaam (verplicht)
Huisnummer (verplicht)
Postcode (verplicht)
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail (verplicht)
Extra opmerkingen
Graag ontvang ik het gierzwaluw Bulletin:
 Ja, op papier Ja, digitaal Nee

Gierzwaluw live volgen

Volg het broedseizoen van de gierzwaluw live op Beleef de Lente. Via de webcams kunnen we dit voorjaar weer meekijken in het nest van de gierzwaluw in de Oranjekerk in Amsterdam. Speciaal in het kader van Beleef de Lente heeft Gierzwaluw Bescherming Nederland nu een tijdelijke kortingsactie voor nieuwe leden (zie informatie hiernaast).

Nestkast advies

Gierzwaluwbescherming Nederland biedt u veel adviezen voor het ophangen van een nestkast. Op deze pagina leest u over de verschillende type nestkasten. Ook vindt u er werktekening voor doe-het-zelf kasten.